Hem / Köp begagnat för miljöns skull

 

 

Köpa nytt, köpa nytt!

Idag vimlar det av både företag och leverantörer som säljer mobiler, den ena lättare, den andra tunnare än den första. Du ska ha x antal appar på din telefon och du ska kunna utnyttja alla dess tjänster till fullo. När du i princip har lärt dig hur allt går till så kommer det en ny mobil som du bara måste ha. För med den kan jag ”göra det och det”. När man väl har köpt den så kommer det en ny bättre av samma märke, och den kommer vi såklart också att köpa. Vad ska du då göra med den gamla? För den lär du ju knappast använda, speciellt inte om du byter telefon så kvickt och ofta. Det kommer antagligen sluta med att du har ett par telefon över, där du kanske använder en ifall den senaste kommer bort eller dylikt.

Sälj din mobil

Ett förslag är istället: sälj mobilen hos Pantaluren.se! Där kan du själv kolla på sidan hur mycket din telefon som du vill sälja är värd, och då även i olika skick. Du kan till exempel välja skicka som; ny, lätt sliten, sprickor eller att den inte ens startar. Här finner du de flesta kända märken och de olika modellerna uppdateras tämligen ofta. Du kan också välja vilken variant mobilen har. Om det är någon slags special edition eller liknande. De tar även emot surfplattor.

Gör något gott

Så låt in dina telefoner och surfplattor som du inte använder bara ligga där hemma och vänta på ingenting. Det är dags att sälja de vidare, både för din egen men också för miljöns skull. Att köpa en begagnad mobil är bland det bästa du kan göra. Det har både miljövänliga och ekonomiska aspekter. Mobiltelefoner innehåller också en hel del strålning och det är som många vet, dåligt för kroppen. I alla fall i en större utsträckning.